Dwie marchewki, cebula i kawałki mięsa z kości, a także łodyga selera naciowego, dwie cebule, trzy łyżeczki octu, cztery ziarna pieprzu i około centymetr startego imbiru to wszystko, czego potrzebujesz. Nie zapomnij dodać pomidorów, octu i soku z cytryny.
Istnieje wiele przypraw, które możesz dodać do swojej potrawy. Wszystko zależy od Twojego gustu. Przygotuj 4 litry wody na 1 kilogram/półtora funta mięsa. Upewnij się, że dodałeś ocet. Zanim zaczniesz gotować, piecz kość w temperaturze 220°C przez 15 minut. Dzięki temu uzyskasz intensywniejszy smak i złocisty bulion.
Ten dietetyczny rosół jest tak pyszny, że z pewnością go pokochasz. Botox i inne metody odejdą w zapomnienie. Trzy porcje rosołu zawierają tylko 84 kalorie. Pamiętaj, aby podchodząc do odchudzania mieć głowę do góry. Ciesz się pyszną i zdrową zupą z przyjaciółmi, która pomoże Ci schudnąć.