Mięso jest bardzo miękkie, pyszne i można je przygotować na jednej blasze do pieczenia z dodatkiem i posypką. Podawać z prostą sałatką lub świeżymi warzywami.
Mięso pokroić w plastry. Przykryj folią spożywczą i dociśnij.
Posyp solą i pieprzem. Obierz ziemniaki i zetrzyj je na grubej tarce. Dopraw solą i pieprzem.
Nasmaruj naczynie do pieczenia olejem roślinnym. Włóż ziemniaki do miski. Pokrój cebulę i połóż ją na ziemniakach.
Ser zetrzyj na tarce i przełóż do miski. Do sera dodać musztardę, majonez i jogurt. Dopraw solą i dobrze wymieszaj.
Ułóż mieszankę na wierzchu mięsa. Przykryj blachę zwilżonym papierem do pieczenia. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 20 minut.