Kobiety po 40. roku życia mogą uratować swoje zdrowie, jedząc 3 suszone śliwki dziennie. Mają one wiele zalet zdrowotnych.

Suszone owoce są często polecane jako alternatywa dla słodkich i słonych przekąsek. Są bogate w cenne witaminy i minerały, które dietetycy dobrze znają, dlatego są często polecane.

Owoce te są świetne dla osób, które chcą się lepiej odżywiać, szczególnie śliwki. Te owoce są warte Twojej uwagi. Oto kilka z wielu korzyści płynących z regularnego spożywania śliwek.

Śliwka jest kobiecym kwiatem

Tak jak poprzednio. Kobiety, które są na dojrzałym etapie swojego życia, mogą czerpać korzyści z suszonej śliwki. Masa kostna u kobiet zmienia się nieco po 40-tce. Kobiety tracą masę kostną i produkty mleczne nie zawsze są najlepszym rozwiązaniem.

Według badań naukowych, nabiał nie może być porównywany z korzyściami płynącymi ze spożywania 100 gramów śliwek dziennie. Badania wykazały, że kobiety, które regularnie jedzą śliwki, mogą zauważyć poprawę po roku.

Leczenie zaparć